x

گزارش کوتاه اولین نشست مرکز توسعه با موضوع: «بررسی طرح جامع کتاب راهنمای سلامت معنوی کودک من»

بر اساس بند 3  تفاهم نامه با گروه هاو مراکز تحقیقاتی؛ اولین نشست مشترک مرکز، در تاریخ 10/12/ 1402 با حضور:

1. آقای دکتر قدرت الله مومنی مسؤل مرکز. 2 - آقای دکتر بهزاد شمس مدیر محترم گروه اخلاق پزشکی. 3- آقای دکتر رضا باقریان مدیر محترم گروه روانشناسی سلامت. 4 -  آقای دکتر نصر الله شاملی رئیس محترم انجمن علمی مطالعات نهج البلاغه ایران. 5 - خانم دکتر زهره نجفی مدیر  محترم گروه زبان و ادبیات فارسی دانشگاه اصفهان 6 - آقای ترکان مسؤل محترم امور پژوهشی مرکز 7 - آقای سید محسن ابطحی مسؤل محترم امور اجرایی مرکز، برگزار گردید.

در این جلسه، ابعاد طرح توسط مسؤل محترم مرکز توضیح داده شد. حضار محترم ضمن تأکید بر "ارزشمند و ضروری بودن انجام طرح" به بیان نقطه نظرات و پیشنهادات خود در مورد چگونگی اجرای آن، پرداختند.