x

جلسه با موضوع بررسی بخش آماری : « طرح نیاز سنجی محتوایی و روش تدرس دانش خانواده و جمعیت از دیدگاه دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان»

جلسه با موضوع بررسی بخش آماری  : « طرح نیاز سنجی محتوایی و روش تدرس دانش خانواده و جمعیت از دیدگاه دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان»، در تاریخ 1403/7/29 با حضور مسئولین مرکز و سرکار خانم دکتر علیمیرزایی برگزار شد.

در این جلسه پس از معرفی طرح توسط آقای دکتر مومنی، سرکار خانم دکتر علیمیرزایی به عنوان کارشناس آماری طرح، نکاتی را درمورد نحوه استخراج اطلاعات مورد نیاز طرح از برگه های تکمیل شده پرسش نامه های نظرسنجی دانشجویی مطرح نموده و در ادامه جهت انجام طرح و نگارش پروپوزال، تقسیم کار صورت گرفت.

• لازم به ذکر است مسئول پیگیری و اجرایی طرح نیاز سنجی ...، جناب آقای ترکان می باشد.