x

گزارش کوتاه چهارمین نشست مرکز توسعه با موضوع: " بررسی طرح جامع کتاب راهنمای سلامت معنوی کودک من" 7:30 صبح28 تیرماه 403 – دفتر ریاست سازمان فرهنگی رفاهی شهرداری اصفهان

در این جلسه که با حضورجناب آقای دکتر باقریان مدیرمحترم گروه روانشناسی سلامت ، جنای آقای دکتر کمال حیدری ، معاون شهردار اصفهان و رئیس  محترم سازمان فرهنگی رفاهی شهرداری اصفهان ، سرکار خانم امیدی ، مسئول اداره سلامت معنوی سازمان فرهنگی رفاهی شهرداری اصفهان ، جناب حجه الاسلام والمسلمین دکترمومنی، رئیس مرکز توسعه پژوهشهای بین رشته ای معارف اسلامی و علوم سلامت و مسئولین امور پژوهشی و اجرای مرکز توسعه آقایان ترکان و ابطحی  بود، تقسیم کاری براساس حوزه کاری و تخصص های اعضا محترم جلسه صورت پذیرفت و بنابراین شد که طی انعقاد یک تفاهم نامه ؛ مجموعه کارهای پژوهشی طرح و تامین محتوا بر عهده مرکز توسعه پژوهش ها و کارگروه های پژوهشی آن باشد و انتشار محتوای پژوهش شده و تبدیل به محصول فرهنگی شدن آن در قالب های مختلف کتاب و ....برعهده سازمان فرهنگی رفاهی شهرداری اصفهان قرارگیرد. لازم به ذکر است در این جلسه، جنای آقای دکتر شمس مدیر محترم گروه اطفال و اخلاق در علوم پزشکی ، جناب آقای دکترمیر باقری فرد رئیس قطب علمی مطالعات بنیادی و کاربردی ادب عرفانی دانشگاه اصفهان از غایبین جلسه بودند.